ثبت راز

اخذ جواز تولیدی

یکی از مراحل مهم و ضروری برای شروع هر نوع فعالیت تولیدی ، اخذ جواز تولیدی است که این مجوز به شما هویت قانونی برای فعالیت هایتان می‌دهد و دارای استاندارد های مشخصی است که باید آنها را رعایت کنید. ما در این مقاله به نحوه اخذ جواز تولیدی و مراحل آن و نکات مربوط به اخذ جواز تولیدی می‌پردازیم.

اخذ-جواز-تولیدی
تهران، آیت الله کاشانی جنب ستاری، بین خیابان ابراهیمی و حسن آباد، پلاک 434، طبقه 2، واحد57

دلیل اهمیت اخذ جواز تولیدی

باعث می‌شود که با گرفتن این جواز شما و فعالیت های تولیدی شما قانونی شود و همچنین می‌توانید سرمایه‌گذاران زیادی را برای تولیدی خود جذب کنید ،زیر شرط سرمایه گذاران برای سرمایه گذاری داشتن جواز است.

با داشتن جواز تولیدی میتوانید حمایت های دولتی را داشته باشید و از تسهیلات بانکی نیز استفاده کنید.

داشتن جواز تولیدی به اعتبار برند شما کمک می‌کند و اعتماد مشتریان شما را زیاد می‌کند.

مراحل اخذ جواز تولیدی

۱. اولین گام برای اخذ جواز تولیدی این است که در سامانه بهین‌یاب ثبت نام کنید، که این سامانه درگاه اطلاعات و خدمات صنعت، معدن و تجارت محسوب می‌شود و تمام مراحل اخذ جواز در آنجا انجام می‌شود.

۲. بعد از ثبت نام باید فرم تقاضانامه پر کنید که در آن اطلاعاتی همچون نوع محصول تولیدی ، ظرفیت تولید ، محل کارگاه و… را وارد می‌کنید.

۳. برای اینکه مراحل اخذ جواز تولیدی ادامه پیدا کند در این مرحله باید هزینه های مربوطه را پرداخت کنید. که این هزینه شامل هزینه‌های ثبت نام، بررسی پرونده و… می‌شود.

۴. در چهارمین مرحله شما یک طرح توجیهی ارائه میدهید که این طرح توجیهی از مهم‌ترین بخش های پرونده اخذ جواز محسوب می‌شود که در این طرح باید بصورت دقیق به بررسی فنی ، اقتصادی و مالی پرونده پرداخت.

۵. مدارک مورد نیاز برای اخذ جواز تولیدی که شامل شناسنامه کارت ملی ، کارت پایان خدمت یا معافیت ، اجاره نامه یا سند مالکیت کارگاه ،گواهی عدم سو پیشینه و… است.

۶.بعد از بررسی مدارک کارشناسان مربوطه از محل کارگاه بازدید می‌کنند و شرایط را با شرایط استاندارد تعیین شده مقایسه و تطبیق می‌دهند.

۷. در صورت تایید موارد گفته شده جواز صادر می‌شود.

مدارک مورد نیاز برای اخذ جواز تولیدی

۱. شناسنامه و کارت ملی

۲. کارت پايان خدمت یا معافیت

۳. اجاره نامه یا سند مالکیت کارگاه

۴. طرح توجیهی

۵.گواهی عدم سو پیشینه

۶. پروانه ساختمانی در صورت ساخت کارگاه جدید

۷. مجوز های زیست محیطی در صورت نیاز

۸. مجوز آتش نشانی در صورت نیاز

نکات قابل توجه در اخذ جواز تولیدی

برای انجام مراحل اخذ جواز تولیدی بهتری است از متخصصان مشاوره بگیرید که مشاوران متخصص و با تجربه ثبت راز با داشتن تجربه زیاد آماده همکاری با شما هستند. حواستان باشد که فرم هارا با دقت پر کنید و قوانین و مقررات را مطالعه کنید و آنهارا رعایت کنید و اطلاعاتتان را بروزرسانی کنید.

اخذ جواز تولیدی یک فرایند پیچیده ولی ضروری است که با کمک مشاوران متخصص و با تجربه ثبت راز میتوانید در کمترین زمان ممکن آن را کسب کنید و این مسیر را با کمترین مشکل طی کنید.

نقش جواز تولیدی در دریافت تسهیلات بانکی و حمایت‌های دولتی

جواز تولیدی از مهم‌ترین اسناد برای کسب و کارهای تولیدی محسوب می‌شود که به عنوان یک مجوز قانونی برای شروع فعالیت است و نقش کلیدی در دریافت تسهیلات بانکی و استفاده از حمایت‌های دولتی دارد. بسیاری از بانک‌ها و سازمان‌های حمایتی شرط دادن وام و تسهیلات به واحدهای تولیدی را داشتن جواز معتبر می‌دانند. بانک‌ها برای اینکه تسهیلات ه کسب و کارهای تولیدی بدهند در ابتدا آنها را اعتبارسنجی و ارزیابی می‌کنند و داشتن جواز تولیدی هم نشان می‌دهد که آن کسب و کار به صورت قانونی فعالیت می‌کند و ظرفیت تولیدی واحد صنعتی است و برخی از بانک‌ها برای واحدهای دارای جواز وام‌های کم بهره و خط اعتباری ویژه در نظر می‌گیرند و دولت‌ها معمولاً برای حمایت از تولید کنندگانی که جواز دارند مشرک‌های مالیاتی یارانه‌های انرژی و تامین مواد اولیه با قیمت مناسب را ارائه می‌دهند و خیلی از این حمایت‌ها برای کسب و کارهایی است که جواز تولیدی دارند.

هزینه های مرتبط با اخذ و تمدید جواز تولیدی

دریافت و تمدید جواز تولیدی نیازمند پرداخت هزینه‌هایی است که بسته به نوع فعالیت و مقررات سازمان‌های مربوطه می‌تواند متفاوت باشد و این هزینه‌ها شامل حق الثبت هزینه‌ای بررسی مدارک و هزینه بازرسی از محل تولید و هزینه‌های مرتبط با استعلام‌های قانونی است که برخی از نهادهای صادر کننده جواز ممکن است هزینه‌های کارشناسی و نظارت را هم دریافت کنند.

علاوه بر هزینه‌های اولیه هزینه‌های تمدید جواز تولیدی هم باید در نظر گرفته شود و جوازهای تولیدی معمولاً اعتبار مشخصی دارند مثلاً یک ساله یا ۵ ساله هستند و بعد از آن نیاز به تمدید دارند و هزینه تمدید شامل هزینه بازرسی مجدد ارائه گزارش عملکرد و در برخی موارد هم هزینه‌های مالیاتی و بیمه‌ای را شامل می‌شود و برخی از مشاغل تولیدی برای دریافت جواز نیاز به اخذ مجوزهای زیست محیطی و بهداشتی یا استاندارد دارند که هزینه‌های جداگانه‌ای برای دریافت آنها باید پرداخت شود.

در هر صورتی که جواز لغو شود هزینه‌های احیا و یا اصلاح آن هم ممکن است به این هزینه‌ها اضافه شود

ارتباط در واتساپ
تماس با ما