ثبت شرکت صادرات و واردات از مهمترین گامها برای ورود به تجارت بینالمللی محسوب میشود و با ثبت این نوع شرکتها شما قادر میشوید که کالاها را به خارج از کشور صادر کنید یا از سایر کشورها یک سری کالاها را هم وارد کنید و از مزایای قانونی تجارت بینالمللی هم بهرهمند میشوید ولی از سوالات اساسی این است که مراحل و شرایط ثبت شرکت صادرات و واردات چیست؟ شرکت ثبت راز در این مقاله به این سوال مهم و نکات مربوط به آن پاسخ میدهد.
مراحل ثبت شرکت صادرات و واردات
برای ثبت شرکت صادرات و واردات در ابتدا باید نوع شرکت را انتخاب کنید که میتواند شرکت با مسئولیت محدود یا شرکت سهامی خاص باشد که با توجه به برنامه تجارت خود میتوانید یکی از این دو را انتخاب کنید. در مرحله بعد باید در سامانه ثبت شرکتها شرکتتان را ثبت کنید و اطلاعات مثل نام شرکت نوع فعالیت و سرمایه اولیه و مشخصات شرکو آدرس شرکت را وارد کنید و بعد باید نام شرکت را انتخاب کنید که نام شرکتتان باید منحصر به فرد و مرتبط با فعالیت تجاریتان باشد و همچنین مطابق با قوانین باشد بعد از اینکه نام شرکت را انتخاب کردید بعد از ثبت درخواست نام شرکت بررسی و تایید میشود و مدارک لازم برای ثبت شرکت صادرات و واردات مدارکی همچون:
- اساسنامه و اظهارنامه شرکت
- مدارک شناسایی اعضای شرکت
- آدرس و کدپستی شرکت
- صورت جلسه مجمع عمومی موسسین
برای انجام فعالیتهای صادرات و واردات باید کارت بازرگانی داشته باشید که این کارت را میتوانید از طریق اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی ایران که صادر میشود و مجوز اصلی برای واردات و صادرات کالا محسوب میشود را دریافت کنید. تمامی شرکتهای تجاری از جمله شرکتهای واردات و صادرات باید در سازمان امور مالیاتی ثبت نام کنند و کد اقتصادی دریافت کنند و سپس بعد از اینکه شرکت ثبت شد اطلاعات آن باید در روزنامه رسمی کشور منتشر شود تا فعالیت آن رسمیت پیدا کند.
برای ثبت شرکت صادرات و واردات باید نوع شرکت را انتخاب کنید در سامانه ثبت شرکتها ثبت نام کنید و کارت بازرگانی دریافت کنید و مراحل قانونی دیگر را طی کنید و ثبت این نوع شرکتها دارای جزئیات و الزامات خاصی است که بهتر است با یک مشاور حقوقی متخصص در زمینه ثبت شرکت مشورت کنید که شرکت ثبت راز با داشتن تجربه کاری بالا و مشاوران متخصص و مجرب میتواند در این زمینه به شما کمک شایانی کند.