ثبت شرکت از مهمترین مراحل برای آغاز فعالیتهای تجاری قانونی محسوب میشود و با ثبت شرکت در واقع کسب و کارتان رسمیت پیدا میکند و میتوانید قراردادهای رسمی ببندید و از تسهیلات بانکی هم بهرهمند شوید و از مهمترین مزایای ثبت شرکت این است که اعتماد مشتریان و شرکای تجاری را هم جلب میکنید ولی سوال مهم این است که مراحل ثبت شرکت چیست و چگونه باید آن فرایند را طی کرد ؟که شرکت ثبت راز در این مقاله به این سوال مهم پاسخ میدهد.
مراحل ثبت شرکت
برای ثبت شرکت در ابتدا باید نوع شرکت را انتخاب کنید که ما انواع رایج آنها را اگر بخواهیم بگوییم عبارتند از:
- شرکت با مسئولیت محدود که مناسب کسب و کارهای کوچک و خانوادگی
- شرکت سهامی خاص که مناسب کسب و کارهای بزرگ و سرمایه گذاری های گسترده
- شرکت تعاونی، تضامنی و نسبی و سایر انواع شرکت ها
قبل از اینکه شرکت را ثبت کنید باید نوع شرکتتان را با توجه به نیاز و اهداف تجاریتان انتخاب کنید و در مرحله دوم باید به سامانه ثبت شرکتها مراجعه کنید و اطلاعات اولیه شرکت از جمله نام پیشنهادی و آدرس و میزان سرمایه و همچنین مشخصات اعضای شرکت را ثبت کنید و بعد نام شرکت را که باید خاص غیر تکراری و مطابق با قوانینی باشد انتخاب کنید و بعد از ارسال نامهای پیشنهادی اداره ثبت شرکتها یکی از آنها را تایید میکند.
مرحله بعدی این است که وقتی اسم شرکتتان تایید شد باید مدارک زیر را تهیه کنید و به اداره ثبت شرکت ارسال کنید مدارکی همچون اساسنامه و اظهارنامه شرکت و صورت جلسه مجمع عمومی موسسین و مدارک هویتی اعضا و سهامداران و همچنین آدرس و کد پستی شرکت.
بعد از اینکه مدارک تایید شد باید هزینههای مربوط به ثبت شرکت را پرداخت کنید و سپس بعد از اینکه شماره ثبت را دریافت کردید باید اطلاعات شرکت را در روزنامه رسمی کشور منتشر کنید تا فعالیت آن رسمیت پیدا کند. در آخرین مرحله دریافت کد اقتصادی از سازمان امور مالیاتی و پلمپ دفاتر قانونی است که برای ثبت گزارشهای مالی شرکت ضروری است.
ثبت شرکت یک فرایند چند مرحلهای است که شامل مراحل بالا است که شما میتوانید با دنبال کردن مقاله بالا و با دقت خواندن آن ثبت شرکت را به راحتی انجام بدهید و برای جلوگیری از مشکلات حقوقی بهتر است که از یک مشاور حقوقی یا وکیل متخصص در امور ثبت شرکت کمک بگیرید و شرکت ثبت راز با داشتن تجربه و تخصص بالا و افراد متخصص و مجرب میتواند در این زمینه به شما کمک کند.