در عصری که ما زندگی میکنیم شاید استدلال برای مزایای سرمایه گذاری خارجی و ثبت شرکت بین المللی امری عبث به نظر بیاید. بی شک امروز بیش از هر زمان دیگری اصطلاح دهکده جهانی درست به نظر میرسد. سوال اینجاست که چرا یک صاحب شرکت باید بخواهد بازار کوچکتری داشته باشد (مثلا به کوچکی کشورش) و از فعالیت در بزرگترین بازار ممکن (مثلا به بزرگی کره زمین) که ثبت شرکت بین المللی در اختیارش قرار میدهد، چشم بپوشد.
مزایای ثبت شرکت بین المللی و فعالیت در بازار جهانی فراوان است، ولی شاید بد نباشد برخی از آنها را با هم مرور کنیم:
-
فعالیت در بازارهای جهانی و عرضه و تقاضای بیشتر: وقتی به ثبت شرکت بین المللی فکر میکنید در واقع به بازاری میاندیشید که محصول شما را هیچ وقت بدون تقاضا نمیگذارد. پس اولین فایده ثبت شرکت بین المللی، آشکارترین آنها هم هست. با ثبت شرکت بین المللی دیگر کسادی بازار منطقه، تجارت شما را تهدید نمیکند.
-
دستیابی به هم افزایی
-
نرخ بالاتر برای بازگشت سرمایه و بهره مندی از سود بیشتر
-
مدیریت بهتر منابع و نیروی انسانی
-
استفاده از معافیتهای مالیاتی و سایر مشوقهای صادراتی: پس از ثبت بین المللی شرکت در حقیقت شما حق انتخاب دارید تا عمده فعالیت شرکتتان را روی کشوری متمرکز کنید که برای محصول و خدمات شما بالاترین نرخ معافیت مالیاتی و دیگر تشویقهای مالی را ارائه میدهد. پس با ثبت شرکت بین المللی در کشوری که از تولید و خدمات شما حمایت میکند، تجارت پر سودتری خواهید داشت.
-
توانایی مدیریت بودجه بسیار دقیقتر از تجارت فردی
-
امکان افتتاح حساب بین المللی با ثبت شرکت بین المللی
-
با ثبت شرکت بین المللی، زمانی که تصمیم به انتقال و واگذاری شرکتتان دارید فرآیند بسیار ساده تری در انتظار شما خواهد بود.
-
علاوه بر منافعی که ذکر شد با ثبت شرکت بین المللی بسته به قوانین کشور مورد نظر، شما میتوانید برای گرفتن اقامت آن کشور هم اقدام کنید.
قبل از بر شمردن مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت بین المللی شایان توجه است که انتخاب بازار مناسب برای محصول یا خدمت شما از اهمیت ویژهای برخوردار است. هرچند که قوانین تجارت و معافیتهای مالیاتی نقش مهمی را در انتخاب کشور برای ثبت شرکت بین المللی بازی میکند، اما باید به فرهنگ هم توجه داشت. ورود به کشوری با فرهنگ کاملا غریبه هرچند با قوانین مالی وسوسه برانگیز برای ثبت شرکت بین المللی، چیزی جز پشیمانی در پی نخواهد داشت.
برای ثبت شرکت بین المللی به چه مدارکی نیاز دارید؟
-
ارائه کپی برابر اصل کارت ملی و شناسنامه مدیران و صاحبان حق امضای شرکت
-
ارائه اظهارنامه یا اصل گواهی ثبت علامت تجاری در ایران جهت روئت و کپی آن به منظور ثبت در پرونده
-
ارائه کپی برابر اصل گواهی ثبت برند
-
ارائه روزنامه تاسیس و آخرین تغییرات شرکت برای اشخاص حقوقی
-
تکمیل فرم مخصوص جهت ثبت شرکت بین المللی با ترجمه انگلیسی
-
درخواست کتبی و تحویل آن به اداره ثبت علائم تجاری با درج نامهای کشورهای مورد نظر
-
تهیه معرفی نامه بر روی سربرگ شرکت که به وسیله مدیران و صاحبان حق امضا و با مهر شرکت امضا شده باشد.
-
پرداخت هزینههای ثبت که توسط اداره ثبت شرکتهای بین المللی در کشور میزبان صورت میگیرد.
-
چنانچه کارها توسط وکیل انجام میشود ارائه وکالت نامه دادگستری ضروری است.
نحوه ثبت شرکت در خارج از کشور از سوی اداره مربوطه:
ثبت کلیه تصمیمات تلفیقی و اختلافی، صورتجلسات، تغییرات، مشاوره تخصصی و رفع نقایص آن
ایجاد دفاتر مجازی و اعمال روشهای معافیت مالیاتی در تمامی مناطق آزاد تجاری
رتبه بندی و تعیین صلاحیت وزارت کار (انجمن صنفی کارفرمایان) برای تمامی شرکتهای خدماتی
مشاوره کسب جواز تاسیس، تکمیل پرسشنامه، موافقت اصولی و نوشتار انواع طرحهای توجیهی
ثبت تمامی شرکتهای خارجی، دریافت ویزا کارت و افتتاح حساب در کشورهای متبوع
ثبت شرکتهای بین المللی به همراه ثبت تمامی علائم و اسامی تجاری فارسی و لاتین
نقل و انتقال سهام در شرکتهای سهامی خاص بدون نیاز به حضور در اداره مالیات
جابجایی شرکا و ورود و خروج شریک بدون حضور مستقیم در اداره ثبت شرکتها
عضویت و رتبه بندی شورای عالی انفورماتیک برای کلیه شرکتهای کامپیوتری
مشاوره رتبه بندی پیمانکاران از سازمان برنامه و بودجه و تمامی ادارات مربوطه
ارائه خدمات مربوط به مشارکت داخلی، خارجی، جوینت ونچر و کنسرسیوم
رفع اختلافات میان شرکا بوسیله کارشناسان و متخصصان
ثبت طرح و مالکیت صنعتی و مالکیت فکری و معنوی
انحلال کلیه شرکتها و مشاوره مالیاتی و امور تصفیه
ثبت شرکتهای که دارای مدیران ایرانی هستند
ثبت اختراع، ابتکار، نوآوری و کپی رایت
ثبت شرکتهای کار آفرینی و تعاونی
افزایش سرمایه بدون واریزی بانکی
صدور نمایندگی خارجی و ثبت آن
ثبت شرکت بین المللی چقدر هزینه دارد؟
این هزینه پیش از هر چیز به کشور مورد نظر شما برای فعالیت بازرگانی و ثبت شرکت بین المللی بستگی دارد. پس به طور کلی شاید نتوان گفت: ثبت شرکت بین المللی چه مقدار هزینه دارد. دقت کنید که هزینه ثبت شرکت بین المللی حتی بسته به آسیایی یا اروپایی بودن انتخاب شما هم تغییر میکند. برای مثال در آسیا کشورهای ترکیه و ارمنستان را در نظر بگیرید. برای ثبت شرکت بین المللی در کشوری مانند ارمنستان باید مبلغی در حدود ۶۰۰ دلار پرداخت نمایید. دقت داشته باشید که این مبلغ برای ثبت شرکت بین المللی در ترکیه تا ۳۵۰۰ بالا خواهد رفت و اگر همراه با ثبت شرکت بین المللی قصد گرفتن اقامت کشور ترکیه را هم داشته باشید به هزینههای شما ۴ هزار دلار دیگر افزوده خواهد شد. همان طور که میشود انتظار داشت هزینه ثبت شرکت بین المللی در اروپا هزینهای بالاتری است. برای مثال شاید بتوان گفت: پائینترین هزینه ثبت شرکت بین المللی متعلق به لیتوانی باشد. هزینه ثبت شرکت بین المللی در این کشور عضو اتحادیه اروپا ۳۵۰۰ یوروست.
همان گونه که مشاهده میکنید مراحل، زمان و هزینه ثبت شرکت بین المللی، بسته به کشور مورد نظر بسیار متفاوت میتواند باشد. شاید برای بررسی بیشتر جزئیات بد نباشد مثال دیگری را مرور کنیم. مهم نیست چه محصولی تولید میکنید یا چه خدمتی ارائه میدهید اگر در فکر ثبت شرکت بین المللی هستید حتما یکی از گزینههای شما کشور آلمان است. اگر قصد ثبت شرکت بین المللی در آلمان و به تبع آن گرفتن اقامت آن کشور را دارید توجه داشته باشید که عموما قوانین مربوط به ثبت شرکت بین المللی و اخذ اقامت به همراه آن ممکن است هر سال تغییر کند. بدون شک برای ثبت شرکت بین المللی، شما نیاز به سرمایه گذاری دارید، اما داشتن سرمایه کافی نیست. شما باید یک نقشه و طرح تجاری تهیه کرده باشید که متناسب با این طرح تجاری توجیهات اقتصادی و دلایل ثبت شرکت در آلمان تعیین شده باشد و منافع اقتصادی و تبعات مثبت ثبت شرکت بین المللی در آلمان تعریف و در واقع دفاع شده باشد. به همین دلیل هر نوع شرکت و کسب و کاری را نمیتوانید در آلمان پایه ریزی کنید. البته برای ثبت شرکت بین المللی در آلمان هم مانند هر جای دیگر شما نیاز به توان مالی مناسب دارید. علاوه بر عدم ورشکستگی در سالهای قبل از اقدام به ثبت شرکت بین المللی و داشتن سابقه مالی شفاف، افراد متقاضی ثبت شرکت بین المللی در آلمان باید دست کم ۵۰ هزار یورو سپرده در یکی از حسابهای خود تادیه نموده باشند
مشیت الهی و نظام طبیعت بر این قرار گرفته است که تمام مواد مورد نیاز بشر در همه جا به طور یکسان وجود نداشته باشد. بعضی مواد و محصولات در بعضی مناطق، با توجه به شرایط جغرافیایی ، آب و هوا، منابع زیر زمینی ، امکانات صنعتی و بهره برداری، بیشتر و در بعضی مناطق دیگر کمتر یافت می شود.
این مساله، یعنی عدم وجود نیاز مواد مورد نیاز بشر در مناطق مختلف به طور مساوی، منحصر به محصولات کشاورزی نیست بلکه در صنایع نیز یک چنین وضعیتی وجود دارد. بعضی مصنوعات و فرآورده های صنعتی در یک منطقه یا یک کشور، به لحاظ امکان شرایط طبیعی، اجتماعی ، علمی و تخصصی تولید می شود، در حالی که در منطقه یا کشور دیگری امکان تولید چنین محصولاتی وجود ندارد.
در نتیجه عدم تساوی در تقسیم مواد از یک طرف و وجود نیاز مشابه همه مردم به کالاها و محصولاتی که همه جا به وفور وجود ندارد موجب شده است تا شرکت های بین المللی به طور قابل ملاحظه ای گسترش پیدا کنند.
شرکت بین المللی شرکت هایی هستند که محصولات خود را به کشورهای دیگر صادر می کنند. این شرکت های بزرگ تجاری با توجه به وجود عوامل محرک داد و ستد و به طور کلی روابط تجاری میان کشورها، فعالیت های اقتصادی و تجاری را در انحصار خود گرفته و کنترل بازار را به دست می گیرند.
ثبت شرکت بین المللی فواید و مزایای بسیاری را به همراه دارد:
_افتتاح حساب بانکی بین المللی
_بودجه بندی دقیق و منعطف تر نسبت به تجارت فردی
_اخذ اقامت از طریق ثبت شرکت
_استفاده از معافیت های مالیاتی و مشوق های صادراتی
_سهولت در انتقال و واگذاری شرکت
_مدیریت بهتر منابع و نیروی انسانی
Comments are closed.
آخرین دیدگاهها